Så här funkar det

Vi på sporthörnan vill att du som kund ska känna dig trygg när du köper en ny cykel hos oss. Vid cykelköp i våra butiker följer en livstids servicegaranti oavsett prisläge. Servicegarantin är personlig och tillhör dig som förstahandsköpare av cykel och som registreras hos oss.

Servicegarantin består av yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, åtdragning av alla skruvar, kontroll och justering av vev och styrlager samt en allmän kontroll av cykeln.

Utöver det kontrollerar vi alla slitagedelar som kedja, drev, bromsklossar och däck och rådgör med dig om något behöver bytas. Arbetskostnad tillkommer för utbyte eller reparation av slitagedelar enligt vår prislista. Vi står för justering av reservdelar endast om de är inköpta och monterade av oss.

Luftning av hydrauliska bromsar, dämparservice, isärtagning, infettning, rengöring eller byte av styrlager eller vevlager ingår ej.

När du köper cykel av oss får du servicepapper och inköpskvitto som ska uppvisas vid lämning och hämtning av cykeln.

För att din cykel ska hålla i många år och fungera bättre är det viktigt att du tar hand om den och servar den regelbundet. För att slippa större kostnader är det viktigt att du inte väntar för länge om du märker att något är fel.

Bra att veta …

  • Livstidsservicegaranti gäller på cyklar köpta från och med 2019-01-01
  • Livstidsservicegaranti gäller endast privatpersoner
  • Livstidsservicegaranti gäller ej begagnade cyklar
  • Livstidsservicegaranti gäller endast första ägaren